Woody SS22 day2 2440 Digi s RGB scaled 1

Woody

Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en kwaliteit de stokpaardjes geweest in het ontwerp- en productieproces.

Over Woody

Vandaag is dit niet anders. We ontwerpen en produceren bij Woody nog steeds met dezelfde mindset. Natuurlijk zijn de ontwerpen door de jaren heen veranderd maar bij Woody kan je vandaag nog steeds rekenen op dezelfde vaste waarden: dierenthema’s, strepen in alle vormen en maten en natuurlijk glow-in-the-dark!

Voor de Woody-fans van het eerste uur is er de Woody-collectie waarin ieder lid van de familie, van maatje 0 tot XXL, zich kan kleden. Daarnaast bestaan er ook nog de Woody Boyzzz en Woody Girlzzz-collectie.

De stijlen van Woody gaan van grappig en speels tot sober en tijdloos.


Woody is erin geslaagd om met haar collecties ieder lid van de familie te kleden in originele en kwalitatieve night- en homewear. Met Woody Original, Woody Boyzzz en Woody Girlzzz biedt het merk verschillende stijlen voor verschillende smaken, maar wel voor àlle leeftijden. Bovendien beperkt Woody zich niet enkel in night- en homewear. Ook underwear, swimwear, leisurewear en accessoires vind je terug in ons aanbod.

Het leven is leuker in pyjama!